Benieuwd naar de woningen? Bekijk deze in de interactieve kavelkaart.

De omgeving

Omgeving

Nieuwbouwwijk Megenseind vind je aan de westrand van Afferden. Vanaf daar ben je zo in de idyllische dorpen Druten en Puiflijk die even karakteristiek zijn als Afferden zelf. Afferden bevindt zich op een prachtige locatie, in het land van Maas en Waal. Vanuit een woning in Megenseind wandel je zó naar de Afferdense Waarden, direct aan de Waal. Recreëren in de buurt kan ook. Ga zwemmen in zwembad De Gelenberg of loop een rondje om recreatieplas het Uiver Meertje. Sluit de dag af met een sfeervol etentje in een van de vele restaurants die de omgeving rijk is. Bijvoorbeeld in het nabijgelegen Druten of verderop in Nijmegen.

Ideaal voor gezinnen

Voor gezinnen met kinderen is Megenseind een ideale plek. Zo is er veel groen en rijdt er geen doorgaand verkeer in de straat. Kinderen spelen hier veilig in en rondom het huis. En de opzet van het plan zorgt ervoor dat je je buren snel leert kennen. Op loopafstand bevindt zich een basisschool en de lokale voetbalclub.

Eropuit in Nijmegen

In het weekend eropuit? Vanuit Megenseind ben je zo in het historische stadscentrum van Nijmegen. Ga een avondje uit in het sfeervolle centrum rondom de 17e-eeuwse Waagh. Maak kennis met het bourgondische leven en drink speciaalbiertjes op een terras aan de Grote Markt of het Koningsplein. En geniet van een heerlijke lunch aan de Waalkade. Doorgaan tot in de vroege uurtjes kan natuurlijk ook, in een van de sfeervolle kroegen van de stad. En in de zomer? Dompel jezelf dan 7 dagen onder in de Nijmeegse gezelligheid, tijdens de bruisende Vierdaagsefeesten.

×